Tip 3: Auto aan de kant

Blog overzicht
Door
logo.png

Heb jij ook jouw fiets herontdekt tijdens de lockdown maar grijp je ondertussen weeral te snel naar de auto?

Dan lijken de zomermaanden ons het perfecte moment om de auto terug op stal te zetten en er met het stalen ros op uit te trekken. Laat jouw auto met een gerust hart achter in jouw Collstrop carport en herontdek jouw regio met deze fiets- en wandelroutes:

  • Voerense bossen: De Voerense bossen en velden staan garant voor een wisselend landschap met glooiende heuvels, velden, pittoreske dorpjes en magnifieke views. De ideale wandeling om tot rust te komen in de natuur en hier en daar een glimp te vangen van een eekhoorn of zelfs een rondcirkelende roofvogel! Smalle paadjes, door bos en land… Variatie troef!
     
  • Brakelbos: Het Brakelbos doet vermoeden dat de wandeling enkel in een bos loopt, maar niets is minder waar. Naast de leuke op-en neer bewegende paden doorheen het bos, neemt deze wandeling je mee door het heuvelachtige terrein in de streek van (Op)Brakel met hele mooie vergezichten.  
     
  • Bos ter Rijst: Het Bos ter Rijst ligt pal in de Vlaamse Ardennen en vormt het begin van jouw wandeling doorheen een lappendeken van velden. In bos krioelt het van de bronnetjes en als je goed oplet, kan je ook hier en daar een glimp opvangen van een salamander!  

Wandel de zomer (en het land) door met deze lijst leuke wandelingen van Natuur en Bos.

P.S. Wist je dat alle borden in de natuurgebieden van Natuur en Bos geleverd werden door Collstrop?