Win een moestuin... Enkele winnaars in beeld

Blog overzicht

Afgelopen dinsdag nodigden we enkele winnaars van onze wedstrijd "WIN EEN MOESTUIN" uit in onze Collstrop Expotuin. Er volgde een leuke babbel in de warme avondzon en al snel kwamen we te weten waar de Veggies en Baroma's hun vaste stek zouden krijgen.

Stefaan

Stefaan sleepte één van de hoofdprijzen, een moestuincheque t.w.v. € 500, in de wacht. Het was leuk te horen dat Stefaan al sinds jaar en dag een grote Collstrop fan is. Dinsdag had hij er nog geen idee van hoe hij de cheque zal spenderen maar één ding stond vast: in zijn tuin is zeker nog plaats voor een nieuw Collstrop-projectje. In onze Collstrop Expotuin deed hij alvast veel inspiratie op.

Els

Els en haar man zakten dan weer af naar Waregem om hun Veggie op te halen. Els was tot op het moment dat we haar verwittigden dat ze gewonnen had, niet op de hoogte van haar deelname aan de wedstrijd. Het was haar man die een gokje waagde in haar plaats. Tot grote vreugde van Els natuurlijk! Els heeft écht groene vingers. Dat bewijst ze met het stuk land van 200m² dat ze bewerkt. Dit stuk land grenst niet aan haar huis maar de Veggie komt steevast dichter bij huis te staan, op haar terras. Hier zal ze met veel liefde en passie haar kruiden kunnen verzorgen.

Caroline

Ook Caroline was heel gelukkig met haar Veggie. Caroline staat graag in de keuken en houdt vooral van lekker eten met verse kruiden. Tot op vandaag kocht ze haar kruiden in de supermarkt maar had al het plan zelf kruiden te gaan kweken. En toen kwam ineens (na een klein gokje) een Veggie zomaar uit de lucht gevallen… een Godsgeschenk noemde ze het zelf. Een betere timing kon ze niet bedenken. We kijken al uit naar de foto Caroline!

Steven

En als laatste was er Steven. Ook hij viel in de prijzen en won een Baroma XL. Steven is nog volop bezig met het aanleggen van zijn tuin dus moet hij nog even nadenken waar hij de verticale moestuin een plekje zal geven. We zijn heel benieuwd waar hij zal komen te staan en met welk lekkers/moois hij de Baroma zal opvullen.