Portails en bois exotique

Les portails Collstrop en bois de padouk durable sont réalisés sur mesure. Vous pouvez choisir un portail coulissant, un portail double ou simple à ouvrir manuellement ou automatiquement. Vous trouverez les modèles disponibles ci-dessous.

Wat is padouk?

Padouk is een exotenhout dat bekend staat om zijn natuurlijke duurzaamheid. Onbewerkt heeft dit hout een duurzaamheid van minimum 25 jaar!
Tropisch hardhout zoals padouk wordt alleen maar mooier met de jaren. Onder invloed van de U.V. stralen in het zonlicht en door het vocht verandert de oorspronkelijke rode kleur in een zacht en mooi lichtgrijs.

Wat is het verschil tussen grenen en padouk?

Daar waar zachtere houtsoorten zoals grenen door impregnatie onder hoge druk verduurzaamd worden, bezit tropisch hardhout uit zichzelf reeds een opmerkelijke duurzaamheid. Goed voor vele jaren zorgeloos genieten in de tuin.

Maatwerk

Wij maken jouw poort of deur op maat van jouw woning. Aan de hand van een schets of technische tekening maken we een prijs op.
Contacteer ons voor meer informatie ›

Padouk poort prijs

De Padouk tuinpoorten van Collstrop vind je vanaf een prijs van € 1.840. Klik op een van onderstaande tuinpoorten om de prijs te zien. Kom gerust even langs bij een van onze Collstrop verdelers om jouw project te bespreken.

Produits