Carports

Le carport est de plus en plus souvent inclus dans les plans de construction. Cela vous permet non seulement d'économiser de l'espace et de l'argent, mais comme chacun sait, il protégera également votre véhicule des intempéries. Dans notre gamme, vous trouverez des carports indépendants ou à fixer sur votre habitation.

Soorten carports

Hoe bepaal je wat voor jou de juiste keuze is op vlak van houten carports? Er zijn namelijk heel wat verschillende types. Ga je bijvoorbeeld voor een vrijstaande carport of toch liever aangebouwd?

In de meeste gevallen kiezen mensen om hun carport aan de zijkant van de woning te plaatsen. Hoe dichter bij je huis, hoe korter de afstand tussen auto en voor- of achterdeur. Handig bij het in- en uitladen, zeker als het regent. Ook hoor of zie je het sneller als er zich iets verdachts afspeelt bij jouw auto. Plaats je de carport aan de zijkant van je huis, bewaar voldoende afstand met de perceelsgrens van je buren.

Heb je meer ruimte en wil je graag extra gerief of voertuigen stockeren, dan is een vrijstaande houten carport met berging of tuinhuis voor jou vermoedelijk de beste optie. Als enkele of dubbele carport.

Nadat je het type carport bepaald hebt, beslis je over de stijl. Bij Collstrop vind je carports in landelijke en moderne uitvoering.

Carport prijzen

De prijs van een carport heeft natuurlijk ook invloed op jouw keuze. Houd rekening met:

Goed om te weten: naast de zekerheid van duurzaam hout krijg je op elke carport een garantie tot 25 jaar tegen houtrot, schimmels en insecten.

Zoek je dichtbijzijnde Collstrop verdeler.

Catégories